ONS UNIEK CONCEPT


Graag wil ik een blog schrijven over ons nieuwe concept van handgemaakte urnen met licht. Onze eigen persoonlijke ervaringen hebben geleid tot de ontwikkeling van dit unieke concept.

Het is begrijpelijk dat het idee van opgesloten worden in een kist of urn oncomfortabel kan zijn voor mensen met claustrofobie of ook zonder claustrofobie . Het gevoel dat er geen verschil is tussen dag en nacht of dat je geliefde in een donkere plek wordt achtergelaten kan ook onaangenaam zijn. Door transparantie toe te voegen aan een deel van onze urnen, hebben wij een manier gevonden om deze zorgen weg te nemen en een vredig gevoel van rust en comfort te bieden aan mensen die deze gevoelens delen.

Wij hebben op deze manier een verschil proberen te maken in de manier waarop mensen omgaan met het verlies van een dierbare. Ons concept biedt een alternatieve optie voor traditionele urnen die niet altijd geschikt zijn voor iedereen.

Het toevoegen van transparantie aan een urn is niet alleen een innovatief idee, maar ook een symbolisch gebaar van hoop en liefde. Het geeft aan dat zelfs na de dood, er nog steeds licht kan zijn en dat er een manier is om te blijven herinneren en te eren wat eens was.

Wij hebben onze persoonlijke ervaringen gebruikt en denken dat we hiermee een nieuwe trend in de uitvaartbranche kunne maken. Ons concept zal ongetwijfeld een verschil maken voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun geliefden op een unieke en betekenisvolle manier te eren.

Ik hoop dat dit nieuwe concept zich snel verspreidt en dat jullie hierdoor voor veel mensen een verschil kunnen maken in een moeilijke tijd.

 

Jessie & nicky

Contact:

Aziezen@gmail.com

0619002824